Αναστάσιος Χανδρινός

Αναστάσιος Χανδρινός

Κοινωνικός Λειτουργός - Ψυχοθεραπευτής

Αποφοίτησε το 2008 από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθήνας. Ειδικεύτηκε στην Συστημική Προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία Ατόμων, Ομάδων και Οικογενειών στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων (2009-2013).

Έχει λάβει μέρος στο εκπαιδευτικό Σεμινάριο Τεχνικών Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας και έχει ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Θεραπεία Ζεύγους και το Πρόγραμμα Ειδίκευσης σε θέματα ψυχοθεραπείας με LGBTQI+ άτομα, ζευγάρια και οικογένειες στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στην Συστημική Ψυχοθεραπεία Λόγω Ψυχής.

Έχει εργαστεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, στο Δημοτικό Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πειραιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Συνεργάζεται με τον «Χώρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας - Εκ των Ένδον» και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Σ.Κ.Λ.Ε.), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ.) και είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (E.C.P.).