Κωνσταντίνος Φελουκατζής

Κωνσταντίνος Φελουκατζής

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής


Ο Κωνσταντίνος Φελουκατζής είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική Ενηλίκων στην Κλινική Συναισθηματικών Διαταραχών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Sahlgrenska στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Έχει μετεκπαιδευθεί στην ψυχιατρική έρευνα (Forskarskola i Psykiatri) στα Πανεπιστήμια του Λουντ και του Γκέτεμποργκ.

Έχει εργαστεί ως ειδικός ψυχίατρος στον τομέα διασυνδετικής-συμβουλευτικής και επείγουσας ψυχιατρικής του νοσοκομείου Sahlgrenska και έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος εξειδικευμένου τμήματος συνδρόμων προσωπικότητας (Personlighetsteam, Psykiatrimottagning Gamlestaden, Göteborg) καθώς και εξωνοσοκομειακής ομάδας διαχείρισης κρίσεων (Akutteam, Psykiatrimottagning Gamlestaden, Göteborg).

Έχει εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (Cognitive behavioural therapy ) στο Ινστιτούτο Evidens και στην Ψυχοθεραπεία βασισμένη στην Εννόηση (Mentalization-based treatment) στο Ψυχολογικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ αντίστοιχα.